ГоловнаКультура

Вокалістом AC/DC став лідер Guns N'Roses

Аксель Роуз замінить Браяна Джонсона в найближчому турі

Вокалістом AC/DC став лідер Guns N'Roses
Аксель Роуз

Австралійська рок-група AC/DC продовжить свій світовий тур Rock Or Bust із лідером Guns N'Roses Акселем Роузом як вокалістом.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

Таке рішення було прийнято у зв'язку з проблемами зі здоров'ям постійного вокаліста групи Браяна Джонсона. Лікарі порадили йому негайно припинити виступи у зв'язку з великою ймовірністю повної втрати слуху.

Як очікують, австралійці продовжать виступи з новим вокалістом уже наступного місяця. Аксель Роуз вийде на сцену разом з AC/DC на 10 концертах, які залишилося провести в США, а також виступить в європейській частині турне.

"Ми дуже хотіли би завершити цей світовий тур так само, як і почали, але ми розуміємо і поважаємо рішення Браяна припинити виступи і постаратися зберегти здоров'я. Ми маємо намір виконати зобов'язання перед усіма, хто підтримував нас ці роки, і нам пощастило, що Аксель люб'язно запропонував допомогти в цьому", - йдеться в заяві групи.

Після завершення європейської частини турне Аксель Роуз приєднається до своєї групи Guns N'Roses, у якої також улітку запланований тур Not In This Lifetime. Після його закінчення буде визначено графік виступів AC/DC у США.

Браян Джонсон прийшов в AC/DC у 1980 році після смерті Бона Скота, який приніс групі перший успіх. Записаний після його загибелі альбом Back in Black з Джонсоном як вокалістом став найуспішнішим для групи й одним із найбільш продаваних альбомів в історії рок-музики.

Нагадаємо, в 2014 році в Києві виступив перший вокаліст групи AC/DC Дейв Еванс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram