ГоловнаКультура

Буланова заспівала українською мовою

Автор пісні і відеокліпу - уродженець Тернопільської області "зоряний" фотограф Андрій Федечко

Буланова заспівала українською мовою

Російська співачка Тетяна Буланова разом із санкт-петербурзьким рок-гуртом "Сонце-Хмари", що грає у стилях рок-н-рол, фолк-рок, заспівала пісню "З Новим Роком!" українською мовою.

Відеокліп на Ютубі виклав фотограф, який спеціалізується на екслюзивних фотосесіях знаменитостей, Андрій Федечко. Він також є автором тексту і музики пісні, режисером, оператором і монтажером відео.

У кліпі, крім Буланової, знявся російський актор Віктор Бичков, відомий як Кузьмич із "Особливостей національного полювання".

Засновник гурту "Сонце-Хмари" Андрій Федечко народився у 1970 році у Тернопільській області. Музикою захоплювався з дитинства. Навчався на фотографа у Києві. Військову службу проходив у Санкт-Петербурзі, де і залишився працювати. Відомий також як Алекс Федечко-Мацкевич.

Спочатку створений ним колектив мав назву "хохляцький рок-н-рол", пізніше був названий на честь свого однойменного альбому "Сонце-Хмари". З моменту заснування група випустила два сингли, кілька компіляцій, два студійні і один концертний альбоми. У записі брали участь відомі російські рок-музиканти Сергій "Чиж" Чиграков, Олександр Чернецький, Олександр Гордєєв, Захар Май, Едмунд Шклярський та інші.

Нагадаємо, посольство США привітало Україну з новорічними святами, заспівавши знамениту різдвяну пісню Jingle Bells українською мовою (адаптована версія гурту Ot Vinta).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram