ГоловнаКультура

У Києві відбудеться дискусія про кордони Грузії

У заході візьме участь полковник грузинської армії Арчил Цинцадзе

У Києві відбудеться дискусія про кордони Грузії
Фото: izolyatsia.org

У п'ятницю, 25 грудня, в рамках виставкового проекту "Повзучі кордони" фонду "Ізоляція" відбудеться дискусія про кордони Грузії за участю Арчила Цинцадзе.

Як повідомляє офіційний сайт фонду.

Зустріч модеруватиме журналістка Катерина Сергацкова.

Арчил Цинцадзе - радник з питань безпеки Адміністрації президента України, тимчасовий посол Грузії в Україні 2007 року, полковник грузинської армії. У 1992-1993 роках він командував взводом під час грузино-абхазького конфлікту, брав участь у бойових діях в Сухумі. З 1999-го по 2005 рік - військовий аташе в посольстві Грузії у Вашингтоні (США).

Катерина Сергацкова - українська журналістка російського походження. Пише військові репортажі для "Української правди", "Фокуса", українського Esquire, російських Colta і Snob. Робила матеріали з Криму, Донецька, Горлівки, Красноармійська, Щастя, Маріуполя. Одна з небагатьох українських журналісток, яким вдається висвітлювати події на Донбасі з обох сторін - української армії і сепаратистів.

Нагадаємо, проект "Повзучі кордони" було виставлено в національному павільйоні Грузії в рамках 56-ї Венеціанської бієнале сучасного мистецтва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram