ГоловнаКультура

Фільм "Рейд" покажуть вісім центральних телеканалів

Телепрем'єра фільму відбудеться у День захисника Вітчизни

Фільм "Рейд" покажуть вісім центральних телеканалів
Фото: Макс Левин

Завтра, у День захисника Вітчизни, відбудеться телевізійна прем'єра документального фільму "Рейд", створеного за підтримки Міністерства оборони України та Генерального штабу України.

Про це повідомляє "Військове телебачення України" у Фейсбуці,

14 жовтня стрічку покажуть телеканал "Інтер", "Україна", "Київ", "UA Перший", ICTV, "24 канал", "5 канал", ЕспресоTV.

"Згідно з телепрограмою, першим "Рейд" покаже "Інтер" - о 17:50, ICTV - о 20:25, "UA: Перший" - о 21:00. Інші канали наразі не вказали точного часу трансляції", - наголошується в повідомленні.

Фото: Військове телебачення України

Нагадаємо, у фільмі "Рейд" розповідається про війну серпня 2014 року у зоні бойових дій на Донбасі - про рейд українських десантників тилами "ДНР". Трейлер до фільму вийшов наприкінці серпня.

"Першу ділянку коридору пробили десантники 25-ї бригади. Далі - рейд тилами ворога бійців легендарної 95-ї бригади. Десантники не думали про себе, коли допомагали врятувати 3000 життів під час переправи через річку Міус. Росіяни відчували, що терористи програють, і у ніч з 24 на 25 серпня 4000 військових регулярної армії Росії вторглися на нашу територію без оголошення війни. Трапилася Іловайська трагедія, але виникли ще більші загрози - захоплення Маріуполя і можливість атаки на Харків. Як сталося, що наступ росіян захлинувся і вони мусили вже 5 вересня сісти за стіл переговорів?" - йдеться в описі трейлера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram