ГоловнаКультура

У Запоріжжі відбудеться фестиваль соціальних ініціатив Ucrazyans

Громадські активісти покажуть, як можна змінити місто на краще.

У Запоріжжі відбудеться фестиваль соціальних ініціатив Ucrazyans

У неділю, 27 вересня, в запорізькому парку "Дубовий гай" відбудеться фестиваль соціальних ініціатив Ucrazyans. Це міське свято, на якому протягом дня громадські активісти представлять свої проекти, компанії та організації, які змінюють місто на краще.

У програмі заходу: інтерактивний пошук найбільш затребуваних веломаршрутів для Запоріжжя, Школа копірайтингу від Центру розвитку кар'єри "Професіонали", створення колажу "вільної людини" від Центру зайнятості вільних людей, майстер-клас та консультації від проекту "Перспектива", програми з підвищення екосвідомості від спільноти "Еко Запоріжжя", відкритий кінопоказ від "Урбан-кіно", фото- і відеозйомка події в режимі реального часу від Respect Studio.

Також Ucrazyans відвідають представники соціальних ініціатив з інших міст країни.

Всі учасники фестивалю - представники некомерційних та недержавних організацій, чия діяльність стосується найрізноманітніших сфер міського, суспільного, політичного чи культурного життя.

Мета Ucrazyans - стати комунікаційною платформою для ініціативних українців та сприяти важливій справі становлення громадянського суспільства в Україні.

Фестиваль розпочнеться о 12:00.

3 жовтня фестиваль приїде до Чернівців. Програму заходу буде оголошено пізніше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram