ГоловнаКультура

Денні Бойл вирішив зняти продовження фільму "На голці"

В основу сценарію майбутньої стрічки ліг роман "Порно" Ірвіна Велша

Денні Бойл вирішив зняти продовження фільму "На голці"
Фото: ru.wikipedia.org

Британський кінорежисер Денні Бойл зніме продовження фільму "На голці" (1996).

Про це він заявив на 42-му Теллурідском кінофестивалі в Колорадо (США), де представляв свій новий фільм "Стів Джобс" про засновника корпорації Apple, пише The Daily Mail.

За словами режисера, всі четверо артистів, які зіграли головні ролі в оригінальному фільмі - Юен Макгрегор, Джонні Лі Міллер, Роберт Карлайл і Юен Бремнер, - погодилися на зйомки. Вони знову постануть на екрані в образі шотландських наркоманів після того, як узгодять свої робочі графіки.

Сценарій "На голці-2" написав Джон Ходж, який працював над першим фільмом. За словами Бойла, "скрипт вийшов приголомшливим". Про дату початку зйомок і прем'єри кінострічки поки не повідомляється. В основу сценарію майбутньої картини ліг роман "Порно" (2002) Ірвіна Велша.

Нагадаємо, у 2013 році Денні Бойл вирішив зняти драматичний серіал про сучасну британську поліцію. Це перший телевізійний проект режисера за 12 років. У 2001 році кінематографіст випустив відразу два повнометражні телефільми - "Strumpet" ("Повія", у фільмі головний герой дає таке прізвисько дівчині, яка йому зустрілася) і "Пилососити голяка в раю" ("Vacuuming Completely Nude in Paradise").

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram