ГоловнаКультура

У Києві пройде презентація роману Євгена Положія "Іловайськ"

Роман написано на основі реальних подій, які відбулися рік тому

У Києві пройде презентація роману Євгена Положія "Іловайськ"

У четвер, 3 вересня, о 18:30 у Парламентській бібліотеці в Києві пройде презентація роману українського письменника і журналіста Євгена Положія "Іловайськ".

Про це повідомляє видавництво "Фоліо", яке випустило цю книгу.

Роман "Іловайськ" написано на основі торішніх реальних подій "Іловайська котла". Працюючи над книгою, Положій поговорив із 70 свідками подій. При цьому не всі історії в романі - справжні, частину сюжету і персонажів вигадано.

Євген Положій - журналіст і письменник, головний редактор сумської газети "Панорама".

Крім того, події, пов'язані з презентацією роману, пройдуть на Форумі видавців у Львові: 10 вересня о 13:00, 15:00 і 18:00 пройдуть автограф-сесії Євгена Положія на стенді 315а у Палаці Потоцьких, о 18:00 в конференц-залі готелю "Жорж" відбудеться презентація роману, 11 вересня о 12:00, 13:00, 16:00 на стенді знову автограф-сесія. 12 вересня в конференц-залі готелю "Жорж" пройде круглий стіл "Від факту до фікції: письменники, які пишуть про війну" за участю Євгена Положія; цього самого дня о 16:00, 17:00, 13 вересня о 15:00, 16:00 - автограф-сесія на стенді.

LB.ua опублікував фрагмент з роману "Іловайськ" "Мурахи".

Нагадаємо, 3 вересня в Українському домі пройде презентація іншого роману про бойові дії на Донбасі - "Аеропорт" журналіста Сергія Лойка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram