ГоловнаКультура
Спецтема
Форум издателей

Форум видавців запрошує бізнесменів і політиків на церемонію відкриття

Хто потрапить на відкриття, першим побачить найсвіжіші новинки українського книговидання

Форум видавців запрошує бізнесменів і політиків на церемонію відкриття
Выступление Сергея Жадана на открытии 21-го Форума издателей
Фото: Константин Дорошенко

9 вересня о 19:00 у Львівській обласній філармонії відбудеться церемонія відкриття 22-го Міжнародного книжкового форуму видавців.

Як повідомляють організатори події, вони запрошують на церемонію бізнесменів, політиків і всіх, хто хоче бути причетним до відкриття однієї з найбільших культурних подій в Україні.

Гості вечора зможуть першими побачити виставку книг, представлених на конкурсі "Найкраща книга форуму-2015" або ж приєднатися до благодійної ініціативи, деталі якої оголосять згодом.

На церемонії відкриття Форуму виступлять владика Борис Ґудзяк, британський нейрохірург і письменник Генгі Марш, учений і професор НаУКМА Ольга Гнатюк.

Окрім того, цього вечора з концертом виступлять академічний молодіжний симфонічний оркестр INSO-Lviv, солістка Римського і Мадридського оперних театрів Софія Соловей, скрипаль Олександр Божик.

Вартість квитка на відкриття Форуму - 150 грн. До квитка буде додаватися VIP-квиток на всі події Форуму. Забронювати квиток можна за телефоном 063 07 176 58 або за мейлом [email protected].

Нагадаємо, 22-й Форум видавців пройде у Львові з 10 по 13 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram