ГоловнаКультура

Гурт Green Grey записав кліп із Лепсом

Григорій Лепс входить у "чорний список" Міністерства культури України

Український гурт Green Gray зняв спільний кліп з російським співаком Григорієм Лепсом. Відео опубліковане в мережі на каналі YouTube.

Ролик зняв російський кліпмейкер Олександр Солоха, відомий своєю роботою із Земфірою, Крістіною Орбакайте, "Танцями Мінус" і "Воплями Відоплясова".

Зазначимо, що в серпні Міністерство культури опублікувало "чорний список" діячів культури, які становлять загрозу національній безпеці України. У нього, крім інших, увійшов російський співак Григорій Лепс.

"Дизель, Мурик і Лепс. Прем'єра. Хто б міг подумати?! Потужні законодавці моди з України кінця 90-х ("Подожжём под Дождём", "Мазафака" , "Депрессивный Листопад", "Весна Восьмого Дня") - і раптом у 2015-му разом із символом напівбандитської естрадної пристрасті сьогодення?! Що скажете?" - прокоментував ролик російський журналіст Михайло Козирєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше учасники Green Grey заявили, що відмовилися виступати в Росії. За словами одного із солістів Green Grey Дмитра Муравицького "Мурика", гурт любить свою країну і на "московські пряники не ведеться".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram