ГоловнаКультура

Дев'ятий епізод "Зоряних воєн" зніме режисер фільму "Світ юрського періоду"

Колін Треворроу пообіцяв залишатися вірним традиціям Джорджа Лукаса

Дев'ятий епізод "Зоряних воєн" зніме режисер фільму "Світ юрського періоду"
Кадр из фильма "Звездные войны"
Фото: Lenta.ru

Компанія Disney офіційно назвала режисера, який зніме дев'ятий епізод "Зоряних воєн". Ним стане постановник блокбастера "Світ юрського періоду" Колін Треворроу.

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на The Wrap.

"Наше рішення було викликано не тільки неймовірним успіхом "Світу юрського періоду", але і потужністю попередньої, скромнішої картини Треворроу "Безпека не гарантується". Ці фільми доводять, що Колін - вправний режисер і обдарований, прекрасний оповідач", - прокоментувала оголошення продюсер "Зоряних воєн" Кетлін Кеннеді.

Сам Треворроу зізнався, що не міг відмовитися від такої можливості, і пообіцяв бути вірним традиціям творця науково-фантастичної франшизи Джорджа Лукаса.

Вихід поки безіменного дев'ятого епізоду "Зоряних воєн" планується на 2019 рік. Йому передуватимуть ще два фільми франшизи і кілька спін-офів, в тому числі стрічка "Зоряні війни: Вигнанець".

Знятий Джей Джей Абрамсом сьомий епізод "Зоряні війни: Пробудження сили" вийде в прокат 17 грудня 2015 року, а наступний фільм, роботу над яким веде режисер Раян Джонсон, заплановано на 2017 рік.

Нагадаємо, "Світ юрського періоду" вийшов у прокат у червні і вже встановив рекорд касових зборів. Наразі стрічка заробила у всьому світі понад 1,58 млрд доларів. За касовими зборами картина поступається тільки "Аватару" і "Титаніку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram