ГоловнаКультура

Хедлайнером фестивалю Z-Games стане американський репер Xzibit

Noize MC скасував виступ в Україні з політичних причин

Хедлайнером фестивалю Z-Games стане американський репер Xzibit
Xzibit
Фото: hotnewhiphop.com

Американський репер Xzibit (Елвін Натаніель Джойнер IV) відкриє музичну програму вечора 21 серпня на фестивалі Z-Games в Затоці. Про це повідомили організатори в соцмережах.

Пісня Xzibit "What U See Is What U Get" включена низкою музичних видань у список кращих реп-композицій усіх часів. Музикант і актор також відомий як ведучий шоу MTV "Тачка на прокачку" (англ. Pimp My Ride).

Відразу після виступу американця почнеться "сезон" - вечірка для шанувальників екстремального спорту. Столичні діджеї підготували для учасників фестивалю сети з саундтреків до відомих фільмів про серфінг, скейтінг, сноубординг та інші екстремальні види спорту.

На вечірках фестивалю будуть крутити диски TWRK (Mad гідного | США), Romsta (Рома Ільїн, Санкт-Петербург), Pill.One, Kemper, BNRTM, Timan, Buivol, Misha Katsurin ("Зеленый театр"), Twob (Turbo), Dj Madison та інші українські та зарубіжні діджеї.

В той же час, заявлений раніше російський виконавець репу, композитор і актор Noize MC не приїде в Затоку.

"Із сумом повідомляємо, що Noize Mc відмовився від виступу в Україні, 23 серпня, мотивуючи це складнощами, пов'язаними з політичною ситуацією, розгорнутих коментарів не буде. Команда Z-Games щиро засмучена таким рішенням, але з розумінням ставиться до обставин артиста", - повідомили організатори Z-Games на сторінці "ВКонтакте".

Нагадаємо, п'ятий фестиваль Z-Games пройде в Затоці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram