ГоловнаКультура

Мінкульт дасть грошей українському КВН

Міністерство відібрало 11 організацій для спонсорування з бюджету.

Мінкульт дасть грошей українському КВН
Архив
Фото: Дарья Бадьер

Міністерство культури України відібрало 11 громадських організацій та об'єднань для надання фінансової підтримки коштом держбюджету в 2015 році.

Як повідомляють на сайті Мінкульту, таке рішення ухвалила 12 серпня конкурсна комісія.

Переможцем, зокрема, визнано Всеукраїнську молодіжну громадську організацію "Асоціація "КВН України". Вона отримає гроші на проведення Всеукраїнського культурно-мистецького конкурсу для творчо обдарованих дітей і молоді "Жарт-птиця".

Всеукраїнська громадська організація "Єврейський форум України" отримає фінансову підтримку на проведення Міжнародного театрального фестивалю "Мандрівні зорі".

Спілці підприємців-поляків України дадуть грошей на видання газети "Вільність і закон" і журналу Handel PU.

Асоціація інтернів Верховної Ради України отримає кошти на культурно-мистецьку акцію "Історія прапорів України - князівські, козацькі, мілітарні і Державний прапор".

Всеукраїнській спілці волонтерів дадуть гроші на акції "Відродження харківського коцу" і "Крок до мрії".

Всеукраїнська рада регіонального молодіжного розвитку та співробітництва отримає кошти з держбюджету на проведення семінару "Культурно-історична спадщина малих міст і селищ України: практичні методи збереження та популяризації" і на культурно-мистецькі акції "Яворівські візерунки" та "Самчиковський розпис - нова перлина Поділля".

Всеукраїнське громадське об'єднання "Георгія" підтримають у проведенні XI фестивалю нового грузинського кіно та виданні журналу "Сакартвело".

Всеукраїнський союз місцевого та регіонального молодіжного розвитку отримає гроші на Свято польської культури в Україні.

Республіканський культурно-освітній центр "Молодь України" отримає гроші на проведення творчого форуму "Кобзареві джерела" й історико-етнографічного форуму "Богуслав - 2015".

Всеукраїнській громадській організації "Молодий Народний Рух" нададуть підтримку в проведенні благодійного фестивалю Тараса Шевченка Ше.Fest.

Всеукраїнська громадська організація "Дитинство" отримає гроші на фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Урок казки" в рамках проекту "Свято дитячих мрій".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram