ГоловнаКультура

На основі серіалу "Гра престолів" зроблять розмальовку для дорослих

Книгу планують випустити у жовтні 2015 року

На основі серіалу "Гра престолів" зроблять розмальовку для дорослих
Фото: comicbookmovie.com

Американське видавництво Bantam Books анонсувало випуск розмальовки для дорослих, заснованої на телесеріалі "Гра престолів" та серії книг Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Про це повідомляє The Los Angeles Times.

Видавці пообіцяли включити в розмальовку 45 оригінальних чорно-білих ілюстрацій з персонажами, символами, а також сценами серіалу. Її планують випустити у жовтні 2015 року.

Зазначимо, розмальовки для дорослих - нове захоплення, що набирає все більшої популярності у всьому світі. Наприклад, книги Secret Garden і Enchanted Forest шотландської художниці Джоани Басфорд, опубліковані у 2014 році, стали лідерами продажів на Amazon. В Україні ці розмальовки видало львівське "Видавництво Старого Лева".

Нагадаємо, перший роман Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я" вийшов у 1996 році. У квітні 2011 року канал HBO запустив телесеріал "Гра престолів", кожен сезон якого приблизно відповідає одній або двом книгам циклу. Проект є одним із найдорожчих у жанрі фентезі. Телеверсія "Гри престолів" двічі номінувалася на премію "Еммі" і отримала нагороду "Х'юго" за кращу постановку.

Зараз транслюється п'ятий сезон серіалу, перші чотири епізоди якого потрапили в Мережу до офіційної прем'єри, встановивши новий рекорд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram