ГоловнаКультура

Соня Кошкіна й Олександр Ройтбурд проведуть дискусію про цензуру

Дискусія пройде в рамках проекту "Культура vs пропаганда"

Соня Кошкіна й Олександр Ройтбурд проведуть дискусію про цензуру

У вівторок, 21 квітня, в просторі FedorivHub пройде дискусія "Культура vs пропаганда. Цензура", участь у якій візьмуть шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна і художник Олександр Ройтбурд.

Про це повідомляють організатори події.

Модератором дискусії виступить ведучий програм на телеканалі ZIK Остап Дроздов.

"Як відомо, цензура в Україні заборонена Конституцією, але сьогодні законодавці та державні регулятори впроваджують в культурно-інформаційному просторі України обмеження й заборони, - йдеться в повідомленні організаторів. - Ми подискутуємо про те, чи зміцнюють такі заходи інформаційну безпеку, чи захищають інформаційний простір від впливу пропаганди, чи є небезпека, що вони в тій чи іншій формі легалізують цензуру, чи варто обмежувати свободу висловлювання, самовираження, доступ до інформації в умовах інформаційної агресії".

Реєстрація на подію обов'язкова - зареєструватися можна за посиланням. Вартість входу: одна дитяча книжка для проекту "100 книжок для сільських бібліотек". Початок о 19:00.

Фото: Facebook / Культура vs пропаганда

Нагадаємо, в рамках проекту "Культура vs пропаганда" відбулося вже кілька дискусій про літературу, філософію, журналістику та блогосферу в умовах протистояння культури і пропаганди в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram