ГоловнаКультура

Найчастіше скачуваним фільмом 2014 року став "Вовк із Уолл-стріт"

Фільм Мартіна Скорсезе стягнули 30 мільйонів разів

Найчастіше скачуваним фільмом 2014 року став "Вовк із Уолл-стріт"
Кадр из фильма "Волк с Уолл-стрит"

Фільм Мартіна Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт" став найбільш скачуваною картиною з торентів.

Про це повідомляє Hollywwod Reporter із посиланням на фірму Expicio, що досліджує піратство.

"Вовк з Уолл-стріт" стягнули понад 30 млн разів із 1 січня по 23 грудня 2014 року.

Фільм Скорсезе вийшов у прокат 25 грудня 2013 року і зібрав 116 млн доларів у США і 392 млн у світовому прокаті. У "Вовку" зіграли Леонардо ді Капріо, Джона Хілл, Марго Роббі, Метью МакКонахі і Кайл Чендлер.

"Вовк з Уолл-стріт" знято за мотивами однойменної автобіографії Джордана Белфорта, брокера, який заробив ціле багатство на маніпуляціях із дрібними акціями.

"Є певна іронія в тому, що найбільш скачуваним фільмом стала картина про людину, котра розбагатіла на шахрайстві", - зазначає видання.

Другим найпопулярнішим фільмом у піратів став анімаційний мюзикл "Холодне серце", за ним - "Гравітація" з Сандрою Буллок і Джорджем Клуні.

Примітно, що найбільш касовий фільм 2014 року - "Вартові галактики" - не увійшов навіть до топ-20 скачуваних фільмів. Ще один касовий фільм - "Лего" - також не тягнули з мережі.

Крім "Вовка з Уолл-стріт" і "Холодного серця", з мережі активно стягували "Тор 2: Царство темряви", "Перший месник: інша війна", "Легенда Геркулеса", "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього", "12 років рабства" і "Голодні ігри: і спалахне полум'я".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram