ГоловнаКультура

У Києві виступом DJ Jackal закрився "Зелений театр"

Один з найкращих концертних майданчиків столиці закрився вчора гучною вечіркою

У Києві виступом DJ Jackal закрився "Зелений театр"
Логотип клуба
Фото: Зеленый театр

Кілька тисяч осіб відвідало вчора вечірку на честь закриття клубу "Зелений театр", що розташований на Парковій дорозі в Києві. Про це повідомив кореспондент LB.ua з місця події.

На сцені клубу виступили британський DJ Jackal, DJ Romsta із Санкт-Петербурга, українці Koloah, Shevchuk, Kemper, Sho та інші продюсери електронної музики. Шоу тривало до ранку неділі.

Заклад закривається за рішенням столичної прокуратури, яка звинуватила орендарів у недотриманні узятих на себе зобов'язань - нібито вони довели місце до занепаду.

"Основною умовою договору було відновлення функціонування театру і ресторану для проведення різнопланових, презентаційних та розважальних заходів. Однак орендар не виконав свої зобов'язання. Так, під час прокурорської перевірки було встановлено, що розважальний майданчик перебуває в аварійному стані, туалети зачинено й завалено сміттям, а новий ресторан взагалі не побудовано", - сказано в заяві прокуратури.

Адміністрація заперечує ці звинувачення. "Це формулювання є повною нісенітницею, прокурорської перевірки не було, документальні свідчення, на яких базувалися висновки суду, не відповідають дійсності, і цьому є тисячі й тисячі свідків", - заявила прес-служба клубу.

Закрытие "Зеленого театра", 27 сентября 2014

Насправді ж танцпол і туалети клубу у чудовому стані, а на його території під час вечірок діє кафе-бар для відвідувачів.

"Зелений театр" у форматі клубу проіснував 4 роки, на його сцені виступали зірки електронної музики і року. Раніше там був муніципальний літній кінотеатр. Розважальні заклади розташовувалися всередині напівзруйнованої фортеці XII століття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram