ГоловнаКультура

У Києві відбулася міжнародна велогонка до Дня Києва

Участь у гонці взяли 20 професійних команд

У Києві відбулася міжнародна велогонка Race Horizon Park 2014 у рамках святкування Дня Києва.

Як повідомляють організатори, участь у гонці взяли 20 професійних команд із 9 країн Європи, а також українські гонщики.

Маршрут траси пройшов по колу: вул. Велика Васильківська - вул. Ковпака - вул. Горького - вул. Любченка - вул. Велика Васильківська - вул. Толстого - вул. Велика Васильківська. Усього гонщики проїхали 22 кола, що склало 154 км, одне коло маршруту - 7 км. Аби гарантувати безпеку велогонки, було перекрито рух для потоку автомобілів на час заїзду.

Міжнародним комісаром, що представляє UCI (Міжнародна спілка велосипедистів), на гонці була суддя з Чехії Симона Давидкова.

Нагадаємо, Race Horizon Park 2014 – міжнародні змагання з велоспорту на шосе - традиційно проходять у рамках Дня Києва. На думку організаторів, грандіозна триденна програма велозмагань збере більш ніж 100 тисяч учасників і глядачів.

Велогонка проходить під патронатом Київської міської державної адміністрації, за партнерства Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Департаменту освіти, науки, молоді та спорту КМДА, Федерації велосипедного спорту України та Київської міської федерації велосипедного спорту.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram