ГоловнаКультура

Помер американський актор Філіп Сеймур Хоффман

Попередня причина смерті - передозування

Помер американський актор Філіп Сеймур Хоффман
Фото: EPA/UPG

46-річного американського актора, володаря "Оскара" та Кубка "Вольпі" Філіпа Сеймура Хоффмана було знайдено мертвим у своїй квартирі на Манхеттені 2 лютого.

Як передає The Wall Street Journal, попередня причина смерті актора - передозування наркотиками. Розслідування ведеться поліцією Нью-Йорка.

У травні 2013 року Філіп Сеймур Хоффман проходив реабілітацію після лікування від наркотичної залежності.

Актор дебютував в кінематографі 1992 року, його проривом стала роль у фільмі Пола Томаса Андерсона "Ночі в стилі бугі" (1997). Пізніше Хоффман знявся у нього в "Магнолії", "Коханні, яке збиває з ніг" і "Майстрі". За роль в "Майстрі" 2012 року Філпп Сеймур Хоффман отримав престижний приз Венеціанського кінофестивалю Кубок Вольпі, який розділив з Хоакіном Феніксом.

2006 року актор отримав премію "Оскар" за виконання головної ролі у фільмі "Капоте", де Філіп Сеймур Хоффман зіграв знаменитого письменника Трумена Капоте.

Філіп Сеймур Хоффман також відомий за фільмами "Синекдоха, Нью-Йорк", "Рок-хвиля", "Майже знаменитий", "Великий Лебовські", "Березневі іди".

Цьогоріч на кінофестивалі Санденс відбулася прем'єра фільму "Кишеня бога", де Хоффман зіграв одну з ролей. Він також заявлений в новому фільмі Антона Корбейна "Особливо небезпечний" і у фінальних частинах "Голодних ігор".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram