ГоловнаКультура

Х'ю Лорі: Я вірю, що не всі люди ідіоти

Актор вважає, що більше не зможе зніматися в серіалах.

Х'ю Лорі: Я вірю, що не всі люди ідіоти
Фото: EPA/UPG

Виконавець головної ролі в серіалі "Доктор Хаус" дав інтерв'ю з приводу закриття шоу.

"Навряд знайдеться серіал, в якому я сам захотів би знятися. Але мене зачаровує процес створення серіалу. Я навіть міг би, напевно, стати продюсером або режисером. У восьмому сезоні, до речі, я зняв одну серію саме як режисер. Але грати в щотижневому довгограючому проекті не хотів би. Планка "Хауса" занадто висока. Коли люди скаржаться на "Доктора Хауса", я думаю: "Хотілося б мені дізнатися, що ж ви таке дивитеся, бо я нічого кращого не знайшов", - розповів актор.

На думку Х'ю Лорі, серіал уже вичерпав сюжетні можливості: "Я давно вже думав, що Хаус надто саморуйнівний, і витримувати такі суїцидальні настрої постійно просто неможливо. Як ви поставитеся до людини, яка весь час стоїть на карнизі та погрожує зістрибнути вниз? Не може ж він стояти так вічно, рано чи пізно йому доведеться зробити вибір - зістрибнути і розбитися або увійти назад до кімнати. Зрештою, цей вибір за нього можуть зробити інші - поліцейські, наприклад. Вісім років Хаус балансує на межі життя і смерті. Скільки можна?"

Лорі повідомив, що, можливо, спробує себе в ролі режисера або продюсера, а також не відмовиться від пропозиції записати новий музичний альбом.

Актор також розповів, що насправді до нього не звертаються по медичні поради, як пишуть ЗМІ: "По-перше, я не так уже й багато часу проводжу на вулиці. По-друге, я все-таки вірю, що люди - не ідіоти . Якби вони дійсно звернулися до мене по консультацію, я порадив би їм відвідати психіатра".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram