Звернення до Міністра МВС Арсена Авакова щодо побиття активістів

Публічно звертаюся до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням провести незалежне розслідування та невідкладно знайти замовників, організаторів та виконавців побиття активістів на Київщині.

Протягом останніх кількох тижнів на Киїщині бють активістів – Олексія Кулібабчука та Євгена Мельничука. Я прошу вас, пане Міністре, взяти розслідування цих справ на особистий контроль і оголосити громадськості прізвища замовників, організаторів та виконавців цих побиттів. Переконаний, що за цими звірячими діями стоять учасники політичного процесу, оскільки вони відбуваються напередодні виборів до місцевих рад Київської області. Кожне з цих побиттів супроводжується моментальним розгортанням брудної інформаційної кампанії з метою прив’язати до побиттів міську владу Ірпеня і мене особисто.

По-перше, це цілеспрямована атака на мене, як на міського голову Ірпеня. Всього лиш за півроку своєї роботи припинив розкрадання міського бюджету, місто встало з колін і почалося відроджуватися. Завдяки викоріненню корупції та цілеспрямованій роботі ми реконструюємо парки відпочинку, дитячі поліклініки та об’єкти соціальної інфраструктури.

По-друге, проти очолюваної мною політичної партії “Нові обличчя” ведеться брудна кампанія. Використовуються будь-які методи, спрямовані на дискредитацію партії. На це витрачаються шалені кошти, підкуповуються журналісти та редактори. Але наші опоненти пішли далі – вони почали бити активістів, щоб виборці думали, що ми маємо до того відношення. Я висловлюю готовність надати всебічну допомогу в проведенні розслідування та якнайшвидшого встановлення винних. Закликаю Вас особисто тримати на контролі розслідування даних справ.

Володимир Карплюк Володимир Карплюк , засновник Фонду відновлення Ірпеня
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram