ГоловнаБлогиБлог Влада Головина

Перша зустріч Father’s Club

Про що говорять чоловіки, коли зустрічаються у вільний від роботи час? Про футбол, політику, про авто? Як засновник сайту Father’s Club я вірю, що таких тем насправді більше і вони можуть бути значно цікавішими.

Я бачу це по аудиторії нашого сайту – є чоловіки, яких цікавить все, що пов’язано з дітьми та родиною. Вони хочуть бути найкращими татами. І їм важливо знати, що вони належать до клубу тат – неформальній спільноті відповідальних батьків.

Тому ми вирішили робити регулярні зустрічі таких чоловіків. Що робити, аби заохотити дитину вчитися? Як треба та як не треба лікувати грипи та застуди? Як надавати першу допомогу? Дуже часто в родинах не вистачає чоловічої відповіді на ці запитання – відповіді спокійної, виваженої, кваліфікованої. Останнім часом жінки опанували все, що пов’язано з вихованням та педагогікою. Ми, чоловіки, вважаємо це дискримінацією. :)

Перша зустріч у форматі fathers only – 9-го грудня о 19.00 за адресою: Київ, бульвар Лесі Українки 23-Б, DEC-Place. Тема – безпека дітей та перша допомога. Спікер – лікар швидкої. Детальніше – на анонсі на нашій сторінці у ФБ.

Продаж квитків – за цим посиланням.

Влад Головин Влад Головин , Журналист
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram