ГоловнаБлогиБлог Виктора Неганова

Злочин та Покарання депутатів Севастопольської Міської Ради

Постановою ВР України від 13.02.2015 прийняте рішення про Звернення Верховної Ради України до Генерального прокурора України щодо притягнення до відповідальності депутатів Автономної Республіки Крим і Севастопольської міської ради.

Депутати Севастопольської міської ради 06.03.2014 року проголосували за постанову №7151 від 6 березня 2014 «Про участь у проведенні загальнокримського референдуму».

Лише 17.07.2015 .через 5 місяців після прийняття відповідної Постанови були виділені в окреме кримінальне провадження матеріали щодо депутатів СМР. Винесено повідомлення про підозру 58 депутатам Севастопольської міської ради та ухвалою судді Печерського суду м. Києва прийнято рішення про затримання підозрюваних зрадників.

Хочу зазначити, що відповідна Постанова Верховної Ради про звернення до ГПУ прийнята за ініціативою депутата А.Ю. Геращенка. Після прийняття постанови зазначеним народним депутатом України регулярно направлялися відповідні листи з вимогами пришвидшення розслідування за обставинами державної зради депутатами АРК та м. Севастополя.

Результати вже є. Наступними кроками буде арешт майна та заборона пересування зрадників містами країн, які співпрацюють по лінії Інтерполу.

Умисно додається скорочений перелік осіб, з якими бажають поспілкуватися правоохоронні органи України.

Це маленька, але дуже важлива перемога в боротьбі за недоторканність та цілісність Української Держави!

Виктор Неганов Виктор Неганов , Голова громадської організації "міський рух на захист прав громадян "Народний Контроль", кандидат юридичних наук
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram