ГоловнаБлогиБлог Тараса Костанчука

«Армія Гідності» виступає за внесення змін до ЗУ «Про очищення влади», і ці зміни стосуються лише одного пункту!

В свою чергу це дозволить тисячам високопосадових держиморд часів Януковича повернутися на керівні посади в уряд, прокуратуру, фіскальну службу та поліцію. Відомо, що ініціатива йде від влади! Тобто можна припустити той факт, що прийняття цих рішень стане платою Опоблоку за голоси щодо судової реформи на минулому тижні…

Фото: Макс Требухов

Але особисто я розцінюю це, як зраду нас, тих українців, які пролили та проливають кров за збереження держави! На Майдані нас розстрілювали саме ті, хто сьогодні хоче повернутись до влади! До війни в країні призвели саме ті, хто прагне ще більше жертв! Чи в Україні мало горя?Ми – бійці «Армії Гідності», ветерани АТО, активісти, громадські діячі повинні не допустити на державну службу людей, які брали участь у розстрілі своїх громадян. Ми повинні зупинити тих, хто забезпечував себе та членів своєї родини надприбутками за рахунок корупційних схем… Хто розкрадав державу та обкрадав українців…

Так, люстрація в країні, яка передбачена Законом України про очищення влади не відбувається на належному рівні! Адепти старої влади залишаються на місцях та продовжують відпрацьовувати корупційні схеми. Більш того, багато хто підкріплює свої позиції псевдо-статусом учасника АТО!

На сьогодні в Україні з’явилось 750 прокурорів (!) та десятки тисяч чиновників (!), які мають посвідчення учасника бойових дій!! Хоча насправді вони є ТУРИСТАМИ, які оформили собі кількаденну «путівку» в Краматорськ в так звану сіру зону проведення АТО.

Серед вже відомих прізвищ В.Пісний – заступник начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю, очільник УкрІнтерполу В. Неволя і його заступники І. Ожелівський та М. Бахмутченко, Д. Ісаєнко, заступник міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. І це тільки ряд загальновідомих, кричущих випадків. Окрім цього, активісти «Армії Гідності» вже надіслали ряд запитів та продовжують виявлять фейкових «героїв»…

Жоден з них і близько не був на першій лінії зіткнення, не потрапляв під міни, або ГРАДи! Жоден навіть не знає відчуття, коли знаходишся під щільним вогнем в оточенні ворога… Ці «туристи» оформили собі фейкові статуси через те, що в ЗУ про очищення влади є лазівка у вигляді п.7ст.1! Цим пунктом передбачено, що люстрація не розповсюджується на осіб, які мають статус учасника бойових дій, що відбуваються на сході країни!

Сьогодні нам необхідно лише одне - удосконалити Закон України про очищення влади! Нам вкрай потрібно зменшити шанси тих, хто намагається будь-яким чином залишитись при владі, і ні в якому разі не допустити тих, кого ми позбулись!

Ми – ветерани АТО, патріоти, які пройшли всі пекельні точки на сході: Іловайськ, Дебальцеве, ДАП, Савур-Могилу та інші, виступаємо за внесення змін до Закону України про очищення влади! І ці зміни стосуються ЛИШЕ ОДНОГО ПУНКТУ! Ми вимагаємо прибрати пункт 7 статті 1 цього Закону!! Ми не боїмось люстрації, тому що серед нас немає продажних чиновників!

Вимагаємо справедливої люстрації!

Тарас Костанчук Тарас Костанчук , Керівник ГО "Військово-патріотичне об'єднання учасників АТО "Справедливість", командир штурмової групи батальйону "Донбас"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram