ГоловнаБлогиБлог Тараса Костанчука

Той, хто виступає проти "Армії Гідності", встає на шлях самогубства

Нещодавно активісти «Армії гідності» повідомляли про свавілля влади у Бердянську, де мешканці Коси разом із правозахисниками протистояли місцевому олігарху, а за сумісництвом народному депутату, який хотів захопити частину земельної ділянки!

Тоді на офіційному проході до моря між двома базами відпочинку «Фіона» і «Нафтохімік України» будівельники почали зводити паркан з цегли. Але активісти та мешканці відвоювали законний прохід (визначений згідно з рішенням 23 сесії міської ради 5 скликання «Про організацію проходів до пляжів на Бердянській Косі» від 21.06.2007). За допомогою правоохоронних органів склали адміністративний протокол та розібрали паркан. Місцеві журналісти відмічали, що за тривалий час суцільного свавілля влади та царювання певних чинуш у Бердянську дана акція була першою, в якій громада одержала перемогу!

Але! У ніч з 21го на 22ге травня в Бердянську підпалили машину активіста «Армії гідності», ветерана батальйону «Донбас». Пожежники встановили причину пожежі – підпал. І боротьба на цьому не закінчилась!

Як виявилось згодом, 31 березня 2016 року відбулась чергова сесія Бердянської міської ради. На цьому засідання депутати прийняли зміни до рішення «Про організацію проходів до пляжів на Бердянській Косі» від 21.06.2007. В пункті 7 чиновники викреслили даний прохід з переліку офіційних. Найцікавіше, що громадськість про дане рішення не попереджали, а значить рішення приймали або тишком-нишком, або просто підклали до документів! А це свідчить про факт корупції та скоєння злочину!

Ми, бійці «Армії Гідності», не можемо терпіти це нахабне знущання над людьми та патріотами, свідомими Українцями, які переймаються долею свого міста та країни! І саме тому, наступним нашим кроком стало звернення до Національного Антикорупційного бюро України.

В листі ми повідомили про факт корупції з наведенням конкретних аргументів та посилань на офіційні документи!

Сьогодні на нашому боці всі мешканці Коси, ми об’єднались заради боротьби із знахабнілими чиновниками, панами, які захопили владу! І таких випадків дуже багато в Україні, вони практично однакові, за виключенням імен та обставин!

Я, як керівник проекту «Армії Гідності», ще раз наголошую, що нас не лякають цинічні негідники від влади, ненажерливі олігархи місцевого рівня, які вже втратили страх та совість! Ми впевнені, що саме такі злочинці повинні бути покарані! В час коли країна потерпає від війни боротьба з внутрішнім ворогом має носити такий самий непримиримий характер, як і на лінії фронту.

Україна понад усе!

Тарас Костанчук Тарас Костанчук , Керівник ГО "Військово-патріотичне об'єднання учасників АТО "Справедливість", командир штурмової групи батальйону "Донбас"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram