ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Мер-сепаратист Кравченко намагався втекти

Мої громадські помічники Микола Найдін та Олександр Бардаш, активісти луганського Дорожнього контролю, які зараз воюють в батальйоні “Айдар”, вчора затримали мера міста Луганська Сергія Кравченка. Цей “герой” разом із жінкою та песиком їхав на задньому сидінні машини, якою керував сусід.

До речі, якби Микола із Сашком не впізнали Кравченка, що був одягнений дуже скромно та весь час відвертався, він би спокійно поїхав далі. Адже міліцейський пункт пропуску він просто пройшов без реєстрації. Найвірогідніше, саме менти і забезпечили Кравченку безперешкодне пересування коридором. А тепер буде докладено максимум зусиль для його визволення. Зокрема, і з Секретаріату Президента, де у Кравченка є покровителі ще з часів Януковича. Недаремно він так швидко зорієнтувався та почав верещати про те, що їхав саме до Порошенка.

Нагадаю тим, хто каже, що Кравченко – непоганий мер, що не покинув місто у важкі часи. Якби не підлість та зрадництво особисто Кравченка, який виконував усі указівки Єфремова, в Луганську взагалі не було б війни. Бо саме Кравченко та його підлеглі спочатку формували потяги на Антимайдан до Києва. Потім забезпечували існування наметового містечка сепаратистів, згодом підвозили матеріали для укріплення барикад біля захопленого СБУ, і в решті решт, за його прямою указівкою в луганських школах проведено сепаратистський референдум 11 травня. До останньої миті цей зрадник сидів у Луганську, бо йому гарантували безпеку терористи. Але він знав, що має справу з такими ж підступними гадами, як і сам. Тому вирішив тікати не до Росії, де його могли запросто пристрелити на замовлення Єфремова. Адже Кравченко дуже багато знає про криваві оборудки свого покровителя.

Він тікав до Києва ще й тому, що у нього там вся нерухомість. Треба, щоб Генеральна прокуратура перевірила скільки квартир Кравченко прикупив у столиці на дружину, доньку та зятя – кажуть, близько 30.

В жодному разі не можна випускати цього зрадника – це ключовий свідок проти Єфремова та всіх сепаратистів. Його свідчення мають бути оприлюднені, щоб можновладці, які продовжують торгуватися з Єфремовим та іншими спонсорами терористів, не мали потім виправдань у разі чергового «відпускання». І не передавати в жодному разі ментам – зіллють, аж бігом!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram