ГоловнаБлогиБлог Андрія Лозового

Пам’ятнику Бандері в Києві – бути!

Сьогодні як депутат Київради на сесії проголосив запит про встановлення у столиці пам’ятника Герою України Степану Бандері. Мета – підтримати патріотичні настрої киян.

Фото: LB.ua

Монумент має бути встановлений на Львівській площі, адже це місце у Києві найбільше пов’язане з вотчиною ОУН УПА – містом Лева. Близько 11 років площу планують реконструювати і план проекту вже є. Тож внести зміни в проект не є складною справою.

Сьогодні на Сході України майже щодня народжуються у боротьбі нові Герої, проте наш обов’язок – не забувати і тих, хто в минулому воював за вільну Україну. Бо, хто не пам’ятає минуле, не має права на майбутнє.

Враховуючи складну економічну ситуацію в Києві – у міста близько двох мільярдів гривень боргів і “діра” у бюджеті в 3,2 мільярди. Тому фракція Радикальної партії Ляшка у Київраді бере на себе зобов’язання не просити зі столичного бюджету жодної копійки на пам’ятник – ми самі зберемо ці кошти. А також забезпечимо цілодобову охорону монументу, щоб уникнути провокацій промосковської наволочі. Найближчим часом буде оголошений конкурс на найкращий проект пам’ятника Степану Бандері у Києві.

Батько Бандера заповідав: “Наша влада буде страшною для наших ворогів”. Коли вже скоро за підтримки людей Радикальна партія стане владою, всім ворогам киян та всього українського народу – буде по-справжньому страшно. Слава Україні!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram