ГоловнаБлогиБлог Дмитра Сінченка

«Карфаген» має бути зруйнований!

Трагедія, що спіткала пасажирів літака Малайзійських авіаліній, стала останнім рубіконом, який перейшла країна-терорист – путінська Росія. Політика «умиротворення агресора» з боку європейських держав призвела до того, що сьогоднішній військовий конфлікт між Росією та Україною прогнозовано торкнувся інших країн цивілізованого світу.

Фото: Александр Ратушняк

Це – ціна байдужості, яку платять країни-гаранти України за невиконання своїх зобов’язань по захисту територіальної цілісності нашої держави, закріплених у Будапештському меморандумі, за зволікання із введенням санкцій, за відсутність військової допомоги…

Скільки ще можна терпіти відкриту агресію проти України і називати це "провокаціями" та "тероризмом"? Це вже не просто тероризм, не просто диверсії і не просто провокації. Це – війна. Це необхідно визнати.

Варто терміново оголосити воєнний стан у східних областях, розірвати дипломатичні та будь-які інші стосунки з державою-агресором, розпочати наступальні операції зі звільнення окупованих територій, завдати ударів по угрупованнях окупаційних військ, у тому числі на ворожій території, підтримати національно-визвольні рухи в самій РФ, сформувати антиросійську коаліцію і діяти спільним фронтом!!!

Скільки ще часу, територій і життів ми повинні віддати, щоб зрозуміти ці прописні істини? Лише санкціями Путіна вже не зупиниш...

Сьогодні треба зробити все можливе для перемоги у, поки що, російсько-українській війні. І ніякі вибори не повинні цьому перешкодити. Парламент дійсно варто переобирати, але воєнний стан в окремих областях цьому не завадить. Мешканці окупованих територій проголосують пізніше. У будь-якому разі, ніхто не голосуватиме під кулями.

Єдина можливість звільнення Криму, Придністров’я, Абхазії, Осетії, Чечні, Татарстану, Кенігсбергу, Кубані, Карелії та інших територій і націй від ворожої окупації –перемогти Москву.

Єдиний шлях уникнення Третьої Світової війни завтра– це капітуляція Москви сьогодні.

Єдиний спосіб відновлення історичної справедливості і засудження найкривавішого радянського режиму – це знищення імперії зла, що почала знову відроджуватись у Москві.

Я не говорю про те, що світова спільнота має розстріляти російську столицю з Градів чи розбомбити її авіацією, як це зробила російська армія з Грозним. Ні. Просто сьогодні слова «Кремль» та «Москва» - це вже не топоніми. Це уособлення кривавих тоталітарних режимів і деспотичних правителів, які загрожували і загрожують світовому порядку.

Сьогодні ми говоримо «Москва», але маємо на увазі «Путін»…

Для того, щоб Російська Федерація не загрожувала безпеці інших держав і власних громадян, режим Путіна має бути повалений. Бажано, щоб це зробили самі росіяни.

Для того, щоб вилікувати росіян від великодержавного шовінізму, суб´єкти Російської Федерації повинні отримати право на самовизначення. Московія лише у своїх первинних кордонах матиме шанс на демократичний розвиток.

Для того, щоб росіян почали поважати у світі, вони повинні припинити брехати. Передусім самим собі. Їхні головні ліки – правда. Від самознищення цей народ врятують лише правдиві новини, правдива історія, чесні лідери…

Колись римляни проголосили гасло: «Карфаген має бути зруйнований». І вони досягнули свого. Сьогодні замість слова «Карфаген» увесь цивілізований світ має вписати слово «Кремль»…

Дмитро Сінченко Дмитро Сінченко , Громадсько-політичний діяч, блогер
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram