ГоловнаБлогиБлог Оксаны Продан

Маєш вакансію? Запропонуй її мешканцям з окупованих територій

Багато хто запитує: як ми можемо допомогти Донбасу? Що кожен з нас може зробити, щоб війна припинилася і вороги перестали розривати Україну зсередини?

Один із варіантів відповіді – робота.

На Донбасі живе і працює більше 200 тис. фізичних осіб-підприємців, там зосереджена велика кількість кваліфікованих працівників і багато хто з них сьогодні через незаконне вторгнення на нашу території змушений залишити місця свого проживання.

Це – активна частина населення. Вони не чекають «підвищення пенсії від Путіна», не шукають причину, чому в «їх житті все погано», не живуть ідеалами радянського минулого, а щодня власними руками створюють добробут.

І коли мене запитують, як швидко ми зможемо повернути Донбас до мирного життя, я завжди відповідаю: це залежить від того, чи буде у таких людей можливість вільно працювати. Без оглядки на «плани податкової», «смотрящих» та інші характерні ознаки нашого минулого життя.

Вони – це плацдарм, який допоможе зробити Донбас іншим – патріотичним, українським, процвітаючим регіоном.

І багато з цих людей сьогодні опинилися в незручному становищі.

Саме тому була започаткована ініціатива, мета якої – допомогти громадянам України з Донецької, Луганської областей, АР Крим знайти роботу в інших регіонах та областях.

Все просто: якщо ти підприємець, директор або HR-менеджер і в тебе є вільні вакансії, запропонуй своїм співгромадянам з окупованих територій.

Це – не благодійність.

Це наш з вами внесок в майбутнє України! Простий, але ефективний крок, який допоможе зшити країну і створити основу для її процвітання.

Заповнити форму можна тут, на сайті Всеукраїнського об’єднання малого і середнього бізнесу «Фортеця». Ініціатива відкрита для інших громадських організацій, бізнес-асоціацій, простих українців.

Приєднуймося!

Оксана Продан Оксана Продан , Народний депутат 7 і 8 скликань, Радник Голови Асоціаціі міст України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram