"Львівська народна республіка", в конвульсіях з народження!

У соцмережах створена нова народна республіка, на цей раз Львівська. Мета групи – «За Союз з Новоросією! Зупиніть АТО

Фото: Надано автором

Здавалося б чергова безневинна забавка. Більшість учасників – російські користувачі «В кантакте», кількість підписників нагнали до 6 тис. за лічені дні. 

На групу одразу підписалися частина львівських журналістів. У принципі нічого нового, матеріали, які викидують «кантактніки з вєлікой і недєлімой» – в стилі «Лайфшітньюс» і «НТВ».

Про всяк випадок, розуміючи, що серед користувачів може бути і ФСБешна агентура, якої у Львові предостатньо, скерував вчора депутатське звернення до Львівського регіонального управління СБУ. Як завжди відкрито, за звичкою повідомивши про те через Фейсбук.

І тут у групі почався фурор. Прохання з ось таким закликом набрало вже тисячу коментів:

«Прохання до усіх небайдужих львів'ян (та мешканців України взагалі), підписаних на паблік та підтримавших нас, приховати своє ім'я, прізвище та власну світлину у профайлах ВК через нездоровий глузд дрібного політикана з Львівської облради.

Служба Безладу України та будь-які "стукачі" не зможуть заткнути рота кожному, хто не погоджується з політикою Києва».

Я так розумію, що точка присутності агентури намацана правильно, раз такі конвульсії. Тому бажаю управлінню СБУ відкривати провадження, не баритися з контррозвідувальними діями з поціновувачами «Бєсів», «Стрєлків» і «Абверів» на львівських теренах.

Олександр Ганущин Олександр Ганущин , Голова Львівської обласної ради (2015-2020)
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram