ГоловнаБлогиБлог Дениса Москаля

Зелену зону на Святошині не забудують

Інвестиційна комісія виключила зелену зону по вул. Львівській, 3 у Святошинському районі м. Києва з переліку інфраструктурних об’єктів, що потребують залучення інвестицій. Це рішення має надзвичайно велике значення для збереження зелених насаджень у Святошинському районі м. Києва.

Ця ділянка є зеленою зоною, на якій місцеві мешканці хочуть бачити облаштований сквер, а не чергове скандальне будівництво. Щоби не допустити забудови зеленої зони, я звернувся до директора департаменту економіки та інвестицій Київської міськадміністрації з проханням виключити ділянку по вул. Львівській, 3 з переліку інвестиційних проектів. Інвестиційна комісія підтримала моє звернення. Тепер з упевненістю можна сказати, що на цій території не будуть реалізовувати ніякі інвестиційні проекти. Разом з небайдужими мешканцями Святошинського району ми добилися збереження озелененої території та захистили її від забудови.

Також нагадаю, що постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики, яку я очолюю, схвалила проект рішення Київради про створення скверу на вул. Львівській, 3.

Ми ще на один крок наблизились до створення скверу на цій території та збереження зеленої зони. Переконаний, що саме мешканці сусідніх будинків мають визначати, що вони хочуть бачити на цій території. Надання ділянці статусу скверу дозволить провести її благоустрій, встановити дитячий чи спортивний майданчик, висадити нові дерева й кущі. Зрештою, обладнати комфортне місце для відпочинку і дітлахів, і людей похилого віку.

Денис Москаль Денис Москаль , Депутат Київської міської ради
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram