ГоловнаБлогиБлог Ольги Герасим'юк

Януковича вже сьогодні треба притягнути до відповідальності за державну зраду!

Як Президент України він був носієм усіх державних таємниць - а зокрема усіх секретних відомостей про збройні сили держави. При вступі на посаду він підписав про це документ, що існує в двох екземплярах і знаходиться в визначеному місці.

Сьогодні він своєю доброю волею перейшов на бік агресора й перебуває на його території у розпорядженні сил розвідки держави, котра зараз чинить акт вторгнення в Україну. Громадянин Янукович, колишній Президент України, перейшов на бік агресора разом із усім знанням стратегічних потужностей держави Україна. І немає жодних підстав думати, що він ними не ділиться зараз із російським воєнним командуванням.

Не чекаючи, поки його притранспортують в Крим і оголосять повернення законного глави, що буде означати реальний початок війни, Януковича вже сьогодні треба оголосити державним зрадником. І розпочати щодо цього певні процедури.

По-перше, треба уповноваженим для цього особам перевірити наявність вищезгаданого документа, що є в двох екземплярах. По-друге, - він по суті вже перейшов на бік агресора як Президент, яким він і його патрон себе досі називає. А це - підстава для початку провадження справи.

Суд в Гаазі безперечно чекає на нього потім, на що треба буде певний час. Сьогодні - він уже має отримати офіційне звинувачення від України!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram