ГоловнаБлогиБлог Вадима Трюхана

"Звернення простого громадянина до "нової" влади

Я, простий громадянин України, категорично проти призначення в уряд (тут і далі - у владу в широкому контексті) тих, хто там вже був, особливо тих, які були в ньому неодноразово. Вони вже мали шанс щось зробити корисне для країни та міністерств і відомств, які очолювали. Проте бездарно його змарнували.

Я, простий громадянин України, проти призначення в уряд дилетантів, колишніх корупціонерів, перебіжчиків та бізнесменів.

Я, простий громадянин України, наполягаю на формуванні уряду з авторитетних фахівців-технократів, які займатимуться державними справами, а не політиканством!

Я, простий громадянин України, наполягаю на проведенні атестації державних службовців та посиленні державної служби шляхом проведення відкритих конкурсів.

Я, простий громадянин України, наполягаю на тотальному громадському контролі за всіма діями майбутнього нового уряду, зокрема через формування, замість кишенькових, дієвих громадських рад при органах держ.влади за ознакою їхньої спеціалізації.

Будуймо якісно нову країну разом, і вже зараз!

ПС. Хоча це й не дипломатично, але, спостерігаючи за кулуарними "тьорками" у парламенті та навколо нього, виходжу з того, що треба волати, а не мовчки сидіти, почиваючи на лаврах. Насправді всі завоювання народної революції зараз під величезною загрозою.

ПС. ПС. А коли пройдуть позачергові вибори до парламенту і буде сформована нова коаліція, то їй і вирішувати кого делегувати в уряд. А зараз треба врахувати нашу думку, мою та інших простих громадян України, які стояли на майданах, вимагаючи системних змін в країні."

Вадим Трюхан Вадим Трюхан , Голова правління ГО "Європейський Рух України"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram