ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Суд поновив кримінальну справу проти Яценюка про хабар в $3 млн

Яценюк таки відповість за хабар в 3 мільйони доларів, який узяв за призначення директором Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Володимира Іщука. За призначення людини, яку тричі! звільняли з цієї посади, зокрема за корупцію.

Фото: Пресс-служба СБУ

Печерський райсуд за моїм позовом поновив справу, яку напередодні відставки Арсенія Петровича нашвидкуруч закрив слідчий ГПУ. Все для того, щоб Яценюк пішов на незаслужений відпочинок чистеньким, а його депутати дали необхідну кількість голосів за призначення нового прем’єра. Політична корупція прикрила хабарника. Суд встановив, що слідчі перед тим як закрити справу, «забули» допитати - Яценюка. Тепер мають викликати головного фігуранта на розмову. А ще – прогледіли, що незадовго до призначення Іщука, Яценюк безпідставно скасував необхідність проведення конкурсу при призначенні керівника Концерну РРТ. Звісно, бо Іщук проходив по справі про розкрадання держмайна в особливо великих розмірах і такий конкурс би не пройшов.

На черзі ще понад 2000 проваджень відкритих у ГПУ за заявами екс-голови ДФС Миколи Гордієнка щодо корупції Яценюка та його Уряду. Будемо через суди стимулювати прокуратуру!

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram