ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Платіжки-вбивці треба нести головному кіллеру

Я запитав у своїх однопартійців – чи готові вони почати Майдан проти «тарифів Яценюка». Прості люди не просто проголосували «за», вони мало не вирушили прямо сьогодні. І таких будуть тисячі по всій Україні.

Фото: kvitanciii.ru

Ці тарифи зараз убивають морально, вже за місяць, коли почнеться опалювальний сезон – смерті українців будуть на совісті Яценюка. Він збіднив їх! Тепер хоче знищити! Частина ледь скніє на мізерному державному «утриманні». Статки інших знівелювали яценюківські валютні качелі та інші псевдоспроби підняти економіку.

Тарифи у платіжках намалювали від фонаря. Милили очі людям міжнародними аудитами, результати яких в очі ніхто , звісно, не бачив. Тепер вони просто чекають, коли покладуть у свої кишені космічні суми. Коли присвоять різницю між реальним тарифами і вигаданими урядом.

Тарифний план Яценюка – приціл, мабуть, на другий ярд. Він знову святкуватиме. А ми, як у далекому минулому, сидітимемо при каганцях.

Яценюк – психотерапевт-експериментатор. Тепер ті, хто боявся темряви , боятимуться світла. Однак ці досліди над свідомістю українців виллються для нього в атаку головної фобії всіх можновладців. Вони бояться народного гніву.

Гнів – це вже слабко про те, що зараз вирує в головах простих людей, які з жахом думають про зиму. Вони лютують! Енергія цієї люті знесе його – я обіцяю!

Ми вирушаємо з платіжками по душу Яценюка. Хоча душі в нього мабуть нема. Ми принесемо ці квитанції, які, мов «градами», накривають Україну. Комунальну артилерію ми повернемо в його бік.

І нехай кажуть, що протести нині – ризик нових гранат. Я скажу – якщо правоохоронці вміють забезпечити безпеку на День незалежності, коли на Хрещатику Президент і всі «віпи», вони мають гарантувати її й простим людям.

Я три шкури спущу з Авакова , але змушу його зробити все, щоб не допустити провокацій. Ми маємо право на мирний протест і ми його використаємо!

Не дамо «тарифам Яценюка» знищити простих людей!

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram