Волонтери мають їздити на передову з дитячими малюнками, а не генераторами

Держава не у повній мірі виконує свої обов'язки перед бійцями на передовій.

Влада користується тим, що українських захисників майже три роки поспіль на призволяще і в спеку, і в морози не покидають волонтери. Відповідно, держава не у повній мірі виконує свої обов'язки перед бійцями на передовій, перед їхніми родинами в тилу.

Серед пріоритетів діяльності нашої команди Руху “Справедливість” – допомога українським захисникам. Вчергове ми відвезли хлопцям на передову “Модуль життя”. У 2014 році я пішов добровольцем захищати свою країну і дуже добре розумію, в яких умовах доводиться воювати нашим хлопцям. Дуже важливо мати хоча б елементарні санітарні можливості. Тому їхав у Волноваху, де базується 30 Окрема механізована бригада та медики-добровольці Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова, які активізували свої роботу та розширили штат одразу після перших обстрілів Авдіївки, з великою радістю і почуттям того, що хоч якось ми покращимо їм умови несення служби!

Душові кабінки, санвузол, пральні машини, - усе, що необхідно воякам для несення служби в нормальних санітарно-гігієнічних умовах відтепер вони мають. Відмінність саме цього модулю в тому, що тут облаштували куточок, де лікар матиме змогу провести медичний огляд та надати першу допомогу. На цьому не зупиняємося! Тому запрошую всіх небайдужих до співпраці, адже роботи – непочатий край! Наша команда впевнена, що подібні модулі, які, до речі виготовляють у Дніпрі, мають стояти вздовж всієї лінії розмежування.

Я переконаний, що за 3 роки війни держава могла зробити так, щоб волонтери їздили на передову з дитячими малюнками, а не, наприклад, із генераторами. Потрібно змінювати цю ситуацію, щоб тягар відповідальності лежав, у першу чергу, на владі, а не на волонтерах. І маємо тиснути на владу доти, доки вона не навчиться відзвітовувати перед народом за кожну копійку, яку витратила на армію! Тільки так можна змусити їх безсоромно красти на очах у всього світу!

Руслан Колєсніков Руслан Колєсніков , Заступник керівника громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram