ГоловнаБлогиБлог Богдана Червака

Не допустити свавілля над Миколою Коханівським

Надіслав відкритого листа Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову. У листі зокрема зазначається: «На сайті міністерства, яке Ви очолюєте, вже тривалий час міститься інформація про розшук громадського активіста Миколи Коханівського. З приводу чого з’явилося безліч публікацій у ЗМІ та коментарів у соціальних мережах, що наголошують на безглуздості появи подібного повідомлення на сайті МВС.

Громадськість не може не обурювати, що М. Коханівський розшукується як особа, причетна до демонтажу пам’ятника катові українського народу Лєніну. Виглядає абсурдно, що в незалежній Українській державі, де перемогла Революція Гідності, влада прагне покарати людину, яка ідеали цієї революції втілювала в життя.

Сьогодні Микола Коханівський, перебуваючи в селі Піски, на чолі Батальйону ОУН, зі зброєю в руках не лише боронить підступи до Донецького аеропорту, а й захищає соборність України, життя і спокій мільйонів наших співвітчизників, у тому числі й Ваше, пане Міністре, життя від зазіхань московських окупантів і доморощених терористів.

При цьому комбат ОУН аж ніяк не переховується від правоохоронних органів. Навпаки, разом із бійцями добровольчих батальйонів, Збройних Сил, Національної Гвардії та МВС, щоденно ризикуючи власним життям, б’ється за те, щоб наша країна була по-справжньому незалежною, а влада у ній по-справжньому справедливою.

Як пояснити появу згаданої інформації на сайті МВС? Помилка, недогляд? А може свідоме бажання розправитися з патріотом України?

У даному випадку, це запитання далеко не риторичне. Прошу дати на нього чітку й конкретну відповідь.

За будь-яких обставин Організація Українських Націоналістів, побратими з Батальйону ОУН, соратники по зброї та всі небайдужі українці не допустять свавілля над українським патріотом Миколою Коханівським».

Сподіваюся, що Арсен Аваков особисто вникне у ситуацію і справедливість щодо Миколи Коханівського буде відновлена.

Богдан Червак Богдан Червак , Голова Організації Українських Націоналістів
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram