ГоловнаБлогиБлог Игоря Балуты

Звернення до народних депутатів України

Шановні народні депутати України!

До мене, як до голови Харківської обласної державної адміністрації, надходить багато звернень від мешканців м. Харкова та громадських організацій.

Справедливе обурення моїх земляків викликали події, що відбулися під час проведення чергової сесії Харківської міської ради 6 серпня 2014 року. Мова йде про відверто ганебне рішення присвоїти високе звання «Почесний громадянин Харкова» громадянам країни, яка фактично веде неоголошену війну проти України, П. Фуксу та О. Шишкіну.

Ситуація з нагородженням П. Фукса, бізнесмена, податки якого йдуть на фінансування армії агресора, перебуває переважно в моральній площині. Харків’янам майже нічого не відомо про його чесноти, окрім розмірів його статків, мізерну частину з яких було витрачено на будівництво культової споруди в Харкові.

Втім, нагородження О. Шишкіна, члена Ради Федерації Федеральних зборів РФ, який несе персональну відповідальність за анексію Криму та збройну агресію проти Української Держави, є відвертим антиукраїнським вчинком та містить у собі ознаки державної зради.

Виходячи з викладеного, переконаний, що Харківська міська рада, яка приймає провокаційні проросійські рішення, не має права на існування. Разом із переважною більшістю харків’ян звертаюсь до Вас з проханням підтримати Проект Постанови Верховної Ради України «Про дострокове припинення повноважень Харківської міської ради» № 4431а від 06.08.2014 р. та призначити позачергові вибори депутатів Харківської міської ради та Харківського міського голови.

Слава Україні!

Игорь Балута Игорь Балута , депутат Харьковского областного совета
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram