За скоєний терористичний акт несе повну відповідальність Путін та інші керівники Росії!

Лідери західних країн вперто намагаються уникнути визнання факту, що Боїнг 777 збили не якість сепаратисти-терористи, а російські військові, тобто Росія.

Фото: ЕРА/UPG

І це виглядає доволі абсурдно, бо всі розуміють, що БУКи - це не стрілецька зброя, яку ще, теоретично, можна незаконно купити та переправити на територію України. БУКи - це потужна складна зброя протиповітряної оборони, яка є лише на озброєнні держави, і якою управляють кадрові військові.

Тому нам слід чітко наголошувати, що цей літак збили з російської зброї російські збройні сили на території України. Всю відповідальність за це несуть не Гіркін, Бородай, Безлер та інші російські терористи, а керівництво Росії на чолі з Путіним. Без їх прямого наказу така зброя та російські військові не могли би перетнути кордони України та здійснювати пуски ракет. Це злочин керівників Росії. Всі керманичи держави-терориста раніше чи пізніше мають опинитись на лаві підсудних міжнародного трибуналу, де збиття пасажирського літака буде лише одним з епізодів судового розслідування їх злочинної діяльності.

Борис Кушнірук Борис Кушнірук , Економіст
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram