ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

На Донбас! Кроком руш!

Вже у вівторок в Донецьк можуть завітати народні депутати. Там вони проведуть виїзне засідання і нарешті поспілкуються з жителями Сходу. Можливо саме так народні обранці побачать, що твориться у регіоні і що потрібно зробити для вирішення конфлікту.

Фото: www.facebook.com/cn.opora

Вже кілька місяців Україна тріщить по швах. Спочатку ми втратили Крим, тепер під загрозою Донбас. Імперська рука віддирає цілі шматки нашої землі. А влада сидить, склавши руки. Особливо вражає те, що за стільки часу на Схід так і не поїхало більшість політиків. А серед тих, хто і поїхав були ті, що лише фотографувалися на фоні барикад!

Тому в чергове, відвідавши Донбас, я зрозумів, що туди терміново треба везти народних депутатів – щоб бачили і чули свій народ. Тому я зареєстрував постанову «Про проведення виїзного засідання ВРУ у місті Донецьку».

Тож вже у вівторок народні обранці можливо поїдуть у гарячу точку нашої країни. Так, це небезпечно. Але іншого виходу поки немає. І сподіваюся, що депутати не проявлять боягузтва і проголосують за постанову.

У складні для держави часи її правителі завжди мають бути поруч з народом. І не можна цим гребувати. Звичайно ж ніхто не говорить, що треба як королева Єлизавета у роки Другої світової війни йти працювати механіком для підтримки потреб армії. Але допомогти словом, а головне ділом завжди можна. Тож на Донбас! Кроком руш!

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram