ГоловнаБлогиБлог Степана Івахіва

Щодо моєї позиції у Верховній Раді України

У своїй депутатській роботі я завжди сповідував принципи відкритості та прозорості. Однією з головних умов, якої має дотримуватися депутат, представляючи інтереси своїх виборців, є постійне інформування громадян про результати своєї діяльності та про свою принципову позицію, яку він займає у Верховній Раді. Люди мають розуміти, чи поділяє депутат їхні цінності та чи відповідає позиція депутата очікуванням його виборців.

Саме тому вважаю для себе за потрібне офіційно заявити про свою позицію у Верховній Раді України та ставлення до принципових питань, які піднімають сьогодні в суспільстві.

Я, Степан Івахів, офіційно заявляю:

Перше. Я не буду в жодному разі претендувати на будь-яку посаду в Кабінеті Міністрів або іншому органі виконавчої влади. Я залишусь народним депутатом, який представляє Волинське Полісся, а саме - 21-й виборчий округ.

Друге. Буду вимагати від нової влади неухильного виконання головних вимог Майдану:

– притягнення до кримінальної відповідальності всіх винних у вбивствах, викраденнях, катуваннях та побитті українців;

– негайного підписання Угоди про Асоціацію з ЄС.

Третє. Повністю підтримую ідею люстрації, яку зараз вимагає народ по всій країні. Я переконаний, що того, що сталося в країні 20 лютого, можна було б уникнути, якщо б після революції 2004 року була проведена повна люстрації чиновників всіх рівнів.

Я закликаю всіх своїх колег дослухатись до волі своїх виборців та офіційно заявити про свою позицію. Це допоможе уникнути ганебних проявів «підкилимної» політики, які зараз, на жаль, спостерігаються у Верховній Раді. Досить кулуарних домовленостей та інтриг. Люди мають знати, що відбувається у Парламенті та яку позицію займають обрані ними депутати.

Степан Івахів Степан Івахів , Народний депутат України, позафракційний
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram