ГоловнаБлогиБлог Зоряна Шкіряка

"Китайське попередження" приплічникам диктатора

Понад 20 000 українських патріотів, з яких біля 10 000 бійців Самооборони Майдану, пройшли попереджувальним маршем по центральним вулицям Києва!

Фото: Макс Левин

Шолудивий пес Кремля Янукович вкотре плюнув на Україну і їде прогинатися перед Путіним в Сочі. Ну-ну, вперед! Олімпієць, блін...

А в цей час, понад 20 000 українських патріотів, з яких біля 10 000 бійців Самооборони Майдану, пройшли попереджувальним маршем по центральним вулицям Києва! Від Інститутської до Грушевського. Ще одне "китайське попередження" приплічникам кривавого диктатора у ВР, що досі думають... Ми чітко показали, що ніхто не розійдеться і назад не поверне! Ми показали, що нас багато, що Майдан стоїть, що Майдан готовий. Насправді, Майдан сьогодні - це гарантія безпеки в Україні, якщо цього ще хтось не зрозумів. Це для роздумів можновладців... Інакше, країна була б в глобальному хаосі, що був спланований сусідньою державою.

Завдяки нашому маршу, вдалося зламати схему створення комісії ВР по змінам до Конституції, котру вони хотіли протягнути, для того, щоб заговорити процес. НЕ вийде! Наші вимоги незмінні.

Звільнення політв’язнів, зміни до Конституції, перехідний уряд народної довіри, дострокові вибори і т. д.! Крапка. І не сумнівайтеся, вони почули, вони злякалися.

Рибак, якщо ви помітили, у своєму останньому слові був не дуже переконливим... Наступне позачергове засідання ВР має відбутися у вівторок-середу. Ок, чекали більше, ще трохи заждемо.

Втім, наше завдання, ще більше нарощувати м’язи, збільшувати кількість присутніх на Майдані і, при необхідності, готуватися до мирних, але активних дій. Чи є шанс змінити Конституцію і законно позбавити узурпатора диктаторських повноважень? Переконаний, ще є.

Щоб ви розуміли, навіть Єфремов вже не веде перемовин від фракції ПР. Ним керує путінський протеже Новінський. Саме він вирішує, що робити і що казати лідеру регіоналів у ВР. Тобто, не Янукович керує регіоналами, а Путін. Сором!

Отже, "риги" - депутати, що стали дресированими орангутангами у вольєрі "межигірського пахана", повинні зробити остаточний вибір. Або - або... Або ви тварини, котрими "грають" так, як хоче Кремль, або ви, перш за все, люди, котрі мають власну гідність та державницьку позицію.

Сьогодні Майдан провів мирну, попереджувальну ходу. Втім, якою вона буде наступного разу, передбачити важко. Українці терплячі, але будь-якому терпінню настає межа. Випробовувати людський гнів не варто. Грань між "до" та "після" дуже тонка. І добре, що цей баланс поки вдається втримувати, щоб не допустити найгіршого. Але... Вівторок-середа. Неділя-Віче. Мобілізація не припиняється. По можливості підтягуйтесь, коли є можливість, це важливо.

Україна! Конституція! Закон! Зустрінемось на барикадах!

Наш шлях - боротьба до перемоги! Все буде добре. Слава Україні!

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram