День вдови

23 червня – День вдови. Цей день став днем болю на Українській землі, адже за два роки проведення АТО, тисячі дівчат та жінок стали вдовами. І сотні дітей залишилися без батька. Благодійна платформа прямої адресної допомоги родинам загиблих в АТО військових опікується саме вдовами і такими дітьми.

Фото: Надано автором

Ми низько вклоняємося тим жінкам, які залишилися без коханого чоловіка та самі виховують дітей. Іноді навіть не отримуючи допомоги від держави. Ці жінки – справжні героїні. Адже навіть смерть не зламала їх дух та силу волі.

Станом на сьогодні, протягом двох тижнів роботи благодійної платформи «Люди допомагають людям», було закрито потреби десяти родин загиблих воїнів АТО.

Кошти, які платформа «Люди допомагають людям» залучила для допомоги цим родинам, у повному обсязі надійшли на їх прямі карткові рахунки.

За час взаємодії з платформою «Люди допомагають людям»

Елеонора Шептицька та її 11-річний син отримали понад 30 000 грн. Коли їх чоловік та батько Ігор Шептицький загинув – вони не отримали допомоги від держави. Адже він боєць ДУК ПС. Але отримали від нас з вами. Від тих, хто зайшов на платформу і перерахував родині стільки, скільки зміг.

Допомогу у розмірі 20860 грн вдалося зібрати родині Олексія Сковородіна, загиблого учасника АТО, із 24-ї окремої механізованої бригади. Після загибелі чоловіка, Ірина Сковородіна сама виховує двох синів.

На потреби родини Владислава Файфури, бійця 80-ї окремої високомобільної десантної бригади, який загинув у місті Щастя Луганської області, ми зібрали15 800 грн, які обов’язково підуть на користь його вдові Надії, та їх, ще зовсім маленькому синочку, який так рано залишився без батька.

Родина Андрія Черкаса, загиблого бійця 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, який загинув під час боїв за Дебальцеве, отримила 14 500 грн. Все це було зібрано через платформу, протягом певного проміжку часу. Та усе до копійки потрапило на картку Надії Черкас, вдови та матері 9-ти річного хлопчика.

Надійшла допомога і родині Іваненка Олександра, загиблого бійця 30-ї окремої механізованиї бригади - дружині Яні та сину Денису. Ми зібрали для них 12 000 грн.

Так, нам вдалося допомогти родині В’ячеслава Уткіна, загиблого воїна АТО, бійця 30-ї окремої механізованої бригади. Ми надали допомогу його вдові Діна і 15-ти річній доньці. Для родини вдалося зібрати 9600 грн.

Сухенко Наталія, вдова загиблого Сергія Сухенко, отримала завдяки вашій допомозі та нашій платформі 8400 грн, які вона витратить на їх з Сергієм 5-ти річну донечку.

Ці, та десятки інших родин знаходяться під опікою благодійної платформи «Люди допомагають людям». Не стійте осторонь, зайдіть на наш сайт та допоможіть жінці, чи молодій дівчині, яка залишилася без підтримки, без чоловіка, на одинці зі своїм болем та своїми потребами. Ми всі має захистити їх та підтримати.

Допомагайте людям. Даруйте їм добро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram