Ми. Допомагаємо. Людям

Подивіться у ці обличчя. Уважно. Зазирніть у вічі цим людям. Що ви бачите в очах тих, хто поклав своє життя за тебе і за мне? Кожен з них віддав своє життя за нас. На Сході нашої країни. У пеклі бойових дій.

В кожного з них залишилася родина. Кохана жінка, яка в душу і досі не вірить, дитина, яка розмовляє з батьковим фото, мати, яка поховала єдиного сина. Дивіться у ці очі уважно. Завдяки ним, діти більшості українців сплять у теплих колисках і не знають звуків артилерійської канонади. І ваші діти також. Завдки їм. Тож ми в боргу перед ними та їх дітьми. І ми можемо своєю турботою та теплом зробити життя їх рідних трохи кращим. Для цього лише варто бути людьми та допомагати людям.

Тиждень добігає кінця, тож благодійна платформа «Люди допомагають людям» звітує вам.

В першу чергу, варто поділитися з вами нашою спільною радістю. Зусиллями людей, які допомагають людям, а саме – анонімних благодійників, які зайшли на нашу платформу та перевели кошти на прямі карткові рахунки родин загиблих захисників, вдалося закрити потреби у коштах для трьох родин.

А саме, родина загиблого Ільгара «Балу» Багірова - дружина Тетяна та донька Євгенія отримали 9 580 грн.; Ольга Сайчук, наречена та маленький син загиблого Євгена Єрмакова отримали 9 560 грн.; родина загиблого Володимира Бражника – дружина Інна та син Ілля отримали 7 950 грн.

Крім того, 7 500 грн. нараховано на індивідуальний картковий рахунок загиблого бійця батальйону «Донбас» Андрія «Ореста» Шевчука – Вікторії; на картку Лариси Пономаренко – дружини загиблого Віталія Благовісного та мати двох донечок Ліни та Лізи Благовісних нараховано 5 000 грн.; також 3 700 грн. отримала Лілія Остапчук – дружина загиблого Ярослава Остапчука та мама двох його синочків.

Такі досягненя – результат нашої з вами роботи за крайні два тижні.

«Люди допомагають людям» не є фондом. Ми – благодійна платформа, яка опікується родинами загиблих захисників України, шляхом знаходження для них коштів, які переведуть через платформу родин благодійники, меценати і просто небайдужі громадяни. Гроші ж потрапляють безпосередньо на банківські картки адресатів.

Ми вдячні кожному хто не пошкодував свого часу і зайшов на сайт платформи «Люди допомагають людям», прочитав про родину, котра потребує нагальної допомоги, та прийняв для себе рішення допомогти і потурбуватися.

Дякуємо людям, які допомагають людям! Допомагатимемо разом!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram