Відповідальний перед державою, безстрашний перед ворогом

З дружиною Ларисою вони познайомилися і, закохавшись з першого погляду, відразу ж вирішили жити разом.

У подружжя народилися дві доньки Ліза і Ліна, які стали сенсом усього їх життя. Роки йшли, діти ходили до садочка, потім пішли до школи. Все було, як у багатьох звичайних, але щасливих родинах.

А у січні 2015 році, батько родини року був призваний до лав захисників Вітчизни. Старший сержант, сапер, 93-я окрема механізована бригада Збройних Сил України. Віталій ніс службу відповідально перед державою і безстрашно перед ворогом. Його загибель - відчувають не тільки його родина, а і його бойові побратими.

Він понад усе любив свою родину, мріяв про власний будинок, здоров’я дружини. Хотів щоб донечки закінчили університети. Та він не встиг ні побудувати дім, ні побачити дівчат випускницями.

Віталій Благовісний загинув у свій День Народження.

А на 20 річницю спільного життя його тіло привезли додому дружині. З того часу, родина Благовісних залишилася без опіки, турботи. Давайте разом допомагати людям.

Дві Доньки – Ангеліна і Єлизавета залишилися без батька. А слабке здоров’я дружини також постійно викликає хвилювання. Три жінки, які втратили своє єдине плече та опору потребують нашої підтримки і допомоги. Давайте допоможемо родині Благовісних.

ПОНОМАРЕНКО ЛАРИСА ВОЛОДИМИРІВНА

LARYSA PONOMARENKO

UAH 003 4188370024432109

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram