Разом допоможемо родині Багірових

Благодійна платформа «Люди допомагають людям», закликає усіх небайдужих допомогти родині загиблого Ільгара Багірова «Балу». Його дружина та єдина донька залишилися без підтримки та опори, коли Ільгара забрала війна на Сході країни. Ільгар Багіров народився 12 травня 1970 року в м. Баку, Республіка Азербайджан. Капітан, заступник командира стрілецької роти по роботі з особовим складом. Мав дві вищі освіти: перша Харківський авіаційний університет, за фахом інженер, другу освіту отримав вже в Києві за фахом військовий психолог.

Ільгар Багіров
Ільгар Багіров

З дружиною Тетяною вони познайомилися у військовій частині, де разом відбували службу. Ільгар був на 7 років старший за Тетяну і вже отримав звання капітану, а вона була лише прапорщиком. Попри різницю у віці, виявилося, що у них багато спільних інтересів. Згодом, пара одружилася, а у 2002 році у них народилася донечка Євгенія. Після народження донечки пішов зі ЗСУ, тому що треба було утримувати сім'ю.

Зараз їй 13 років. Тепер разом з мамою вона передивляється батькові фотографії і не може повірити, що йог більше немає поруч. Що він не зайде у дім, не обійме, не зателефонує…Ільгар був відповідальною людиною, добрим та чуйним чоловіком, який міг віддати останнє, якщо комусь потрібна допомога.

Тому коли почалася війна, Тетяна та Ільгар разом почали займатися волонтерською діяльністю, допомагали воякам – закупали бронежилети, спорядження, гуманітарну допомогу.

Коли прийшла повістка з військкомату, Ільгар не вагаючись повернувся на службу до лав Збройних Сил України, у званні капітан, до 11-го батальйону територіальної оборони «Київська Русь».

На фронті був командиром одного з блокпостів у Луганській області, поблизу міста Сіверськ.

Та у відпустку Ільгар так і не приїхав. Сказав,що не зможе залишити хлопців.

А невдовзі, він загинув недалеко від п. Чернухіно. Два місяці не було можливості забрати з окупованої території його тіло.

Указом Президента України № 26/2015 від 22 січня 2015 р., "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, високий професіоналізм, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Родині Багірових потрібна наша допомога. Тетяна працює, але коштів, які вона отримує не вистачає, щоб повністю забезпечити усе необхідне для родини. Тим більше, у їх будинку усе ніяк не завершиться ремонт – не вистачає грошей. Давайте разом допоможемо Тетяні та Євгенії! І подякуємо їм за те, що Ільгар, жертвуючи собою, зробив для України.

TETIANA BAHIROVA UAH 003 4188370023888699

 Райффайзен банк Аваль

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram