Родині загиблого на Сході героя потрібна наша допомога

Вони побралися сім років тому, у Донецьку. І невдовзі у родини народився первісток. «Вова був хорошим чоловіком і відмінним татом, який завжди дбав про своїх рідних», - згадує дружина Інна. Володимир весь свій вільний час присвячував дитині і дружині. Разом вони гуляли разом в парку, відвідували дитячі атракціони, подорожували. Він був турботливим сином та гарним батьком.

Володимир Бражник
Володимир Бражник

Підопічним благодійної платформи «Люди допомагають людям» - родині загиблого на Сході героя, потрібна наша допомогаВони побралися сім років тому, у Донецьку. І невдовзі у родини народився первісток. «Вова був хорошим чоловіком і відмінним татом, який завжди дбав про своїх рідних», - згадує дружина Інна. Володимир весь свій вільний час присвячував дитині і дружині. Разом вони гуляли разом в парку, відвідували дитячі атракціони, подорожували. Він був турботливим сином та гарним батьком.

Родинне щастя тривало аж до 2014 року. Поки не спалахнув Донбас. Коли у їх дім прийшла війна, він не вагаючись почав допомагати українським військовим - возив воду, продукти і речі першої необхідності.

Володимир допомагаючи українським військовим, говорив батькам, що він повинен йти захищати Україну, свою сім'ю, свій будинок. І як справжній патріот, пішов на фронт добровольцем.

У найтрагічнішу річницю Незалежності України, день, коли почав «закипати» Іловайський котел, 24 серпня 2014 року, группа з 12 бійців на чолі з Ігорем Гордійчуком, вийшла з Савур-Могили у Многопілля, де 28 серпня примкнула до генерала Хомчака. Володимир був у складі групи. І 29 серпня 2014, під час виходу колони українських підрозділів з Іловайську, дорогою Многопілля – Червоносільське, у розстріляному «зеленому коридорі», разом із сотнями інших українців, загинув і Володимир Бражник.

Через 10 місяців, родина дізналася, що результати експертизи ДНК підтвердили загибель Володимира. 26 травня 2015 героя перепоховали на малій батьківщині в с.Торське Краснолиманського району Донецької області.

Родина Бражників залишилася без годувальника. Маленький син і батьки без допомоги. Батько Вови, який переніс дві складні операції , живе із мамою загиблого в с.Торське, на дачі без зручностей, в маленькому будиночку. На двох мають пенсію 2600 грн.

Дружина з маленьким сином винаймають квартиру в м. Красний Лиман. Працює і як може забезпечує потреби родини.

А від держави за півтори року не отримала нічого.

Володимир був патріотом України і загинув захищаючи Україну. Не маючи військової підготовки пройшов найгарячіші точки на карті бойових дій - Савур-Могилу та Іловайськ. За наше мирне небо він віддав своє життя.

А його п’ятирічний син росте без батька. Він досі чекає, що тато повернеться. Як і батьки, які досі не можуть отямитися від загибелі сина.

Реквізити:

БРАЖНИК ІННА ВІКТОРІВНА: UAH003 4188370024018148 (Райффайзен Банк Аваль).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram