Міністр оборони відзначив нагородами 31 добровольця ПДМШ

Групу медиків Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова відзначено нагородами Міністра оборони України генерал-лейтенанта Степана Полторака "за значний особистий внесок у надання спеціалізованої медичної допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України", які беруть участь в Антитерористичній операції. У наказі № 453, підписаному міністром 4 липня 2017 р., також відзначено "зразкове виконання службового обов'язку" медиками-добровольцями та "виявлений при цьому високий професіоналізм.

Нагрудним "Знаком пошани" та медаллю "За сприяння Збройним Силам України" за цим наказом відзначено разом 31 пироговця. Після того, як нагороди та посвідчення до них було передано до офісу ПДМШ, перші нагороди були вручені чотирьом з них, які в понеділок були в офісі: "Знак пошани" – голові Наглядової Ради ПДМШ Олегу Шибі, президенту Геннадію Друзенку та віце-президенту з питань логістики Ігорю Буйволу, медаль "За сприяння Збройним Силам України" – виконавчому директору БО "БФ "ПДМШ ім. Миколи Пирогова" Тамілі Данілевській.

Решту нагород буде відправлено або за місцем постійної роботи, або за місцем ротації в зоні АТО. З повним списком нагороджених можна ознайомитися з витягу із наказу.

Ініціатором нагородження медиків-добровольців ПДМШ став народний депутат Юрій Бублик, який відправив відповідний запит Міністру оборони. Про це він повідомив у своєму блозі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram