ГоловнаБлогиБлог Олени Бойко

НАБУ зобов’язане встановити замовників та ініціаторів брудної кампанії проти «Народного фронту»

Інтерв’ю Олександра Онищенка у британському виданні Independent - це підтвердження наших переконань: проти Уряду Яценюка в 2015-2016 рр. тривала масштабна, добре організована, щедро оплачена кампанія дискредитації і дестабілізації державної влади. Атака мала організований і безпрецедентно масштабний характер і повинна була знищити команду «Народного Фронту».

Фото: Макс Требухов

На мою думку, йдеться про державний злочин, коли «газовий» ділок у змові з корумпованими посадовцями дискредитували уряд Яценюка. На це йшли десятки мільйонів доларів: організовувалися мітинги, підкуповувалися ЗМІ і політики, замовлялася масштабна реклама. Згадаймо, раніше про свою свідому участь у цій кампанії заявляли Саакашвілі і Мочанов. Брудна кампанія – це не кампанія проти конкретного громадянина України, це кампанія на підрив довіри до інститутів влади, а відтак – кампанія на ослаблення країни зсередини.

Утім усієї брехні проти Яценюка і нашої команди не перелічити. Днями вже вибачився автор фейку про «24 вілли Яценюка у Маямі». Таким самим фейком були звинувачення Гордієнка про «вкрадені 7,5 мільярдів гривень». І ГПУ підтвердила, що це була брехня. Згадайте Столярову, «Інтер» і ручних популістів, які щодня вигадували щось нове.

Саме тому минулого тижня народні депутати від «Народного Фронту» звернулись до НАБУ. Правоохоронці зобов’язані встановити замовників та ініціаторів брудної кампанії проти нашої політичної сили та Арсенія Яценюка. Ми вимагаємо правди і справедливості. Український народ має знати ім’я замовників та виконавців.

А втім, як не ховай, правда з’ясується. Згадую слова Ліни Костенко: «І хто б там що кому не говорив, а згине зло і правда переможе!». Наскільки актуальними і правдолюбними є слова великої нашої сучасниці Ліни Костенко.

Олена Бойко Олена Бойко , Народний депутат, "Народний фронт"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram