ГоловнаБлогиБлог Олега Петровця

Розриваємо договори із шумними закладами Гідропарку!

Гідропарк – «дзеркало» українського суспільства: маєш кошти – відпочиваєш по-людські та з комфортом, якщо ні – вибач, друже, це звалище під назвою «безкоштовний пляж» - все, що можемо запропонувати. Все як у житті, і жодних гарантій від держави.

Фото: Макс Левин

А ті, хто надає платні послуги, користуючись своїм привілейованим становищем та «кришею» в обличчі місцевої чиновницької знаті, перетворюють життя мешканців прилеглих районів – в суцільний дискомфорт та жах. Адже комерційні інтереси – завжди на першому місці, особливо у тих випадках, коли вибагливий клієнт виклав кругленьку суму за відпочинок стандарту люкс. Протягом останнього часу до мене неодноразово зверталися мешканці прилеглих масивів, адже постійний шум та музика від закладів відпочинку, які розташовані у Гідропарку, перетворив їх життя на жах. Можете уявити наскільки рівень шуму перевищує усі допустимі норми, якщо його чутно на таких відстанях. Влада навіть робила відповідні заміри, які підтверджують слова жителів.

Чого там тільки не робили? І комісії та обговорення збирали, і зустрічі проводили, і підприємців на них кликали, і скарги до правоохоронних органів писали, і штрафи виписували. Однак, потуги та зусилля мешканців знайти порозуміння із деякими підприємцями виявилися марними. Власники розважальних закладів, фактично ігноруючи вимоги мешканців підтримувати спокій та тишу у мікрорайоні, продовжують в тому самому дусі. Тим самим демонструючи абсолютну неповагу до громадян.

Не підтримую радикальні заходи та принцип «за проступки одного – карати усіх», проте бачу, що іншого виходу немає. Тому я вирішив ініціювати розірвання договорів оренди з власниками розважальних закладів, дискотек та інших установ, які постійно порушують шумовий режим у Гідропарку. Та виношу проект даного рішення на наступне засідання Київради.

Зрозуміло, що це питання – складне та зачіпає інтереси багатьох. Аби протидіяти цьому спротиву та можливим провокаціям я закликаю усіх ініціативних та небайдужих людей, тих, хто втомився від беззаконня, долучитися та підтримати зазначену ініціативу та вирішити цю проблему раз і назавжди. Я переконаний, що наші досягнення не будуть марними, а результат піде на користь мешканців всього мікрорайону. Є пропозиція зібрати велику ініціативну групу та прийти під стіни КМДА. Бо життя таке – нас почують, коли ми станемо незручними для влади.

Контактні дані - 067-326-09-50

Олег Петровець Олег Петровець , Політичний експерт
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram