ГоловнаБлогиБлог Миколи Томенко

Любов до грошей владу береже!

Як Порошенко, Гройсман, Ляшко і Коломойський чергового вторгнення Путіна «героїчно» не допустили.

Вкотре переконуюсь, що недруги брешуть про нашу ментальну особливість нездатності до єднання — як треба, то можемо, точніше — Вони можуть.

Фото: Макс Требухов

Любов до грошей та влади вже вкотре вночі обʼєднали депутатів від Порошенка-Гройсмана, Яценюка, Ляшка, Коломойського та колоритних діячів доби Януковича й Черновецького.

Ви запитаєте: чи знали вони, за що голосують?

Відповім: точно знали!

Ні, я не про пенсії, стипендії, науку, культуру, охорону здоровʼя... Це не актуально! Для них важливе інше: в бюджеті — фантастичне збільшення видатків на утримання влади — від парламенту до поліції й прокуратури, повернення через бюджет вкрадених грошей «Привата», зменшення податку з видобутку газу і лотерейної діяльності,"правильний" податковий підхід для мережі дьюті-фрі, фінансування братніх приватних підприємств і конкретних проектів в цілком конкретних округах...

Що вони говоритимуть: звичайно, якби сьогодні вночі бюджет не було б ухвалено, то зранку варто було очікувати чергового й найпотужнішого вторгнення Путіна. Тому «наші герої» вкотре нас захистили!

І насамкінець. Рівно рік тому я вийшов із фракції БПП і втратив мандат, сказавши правду про «бюджет для народу і проти Путіна» на 2016 рік. Як я і прогнозував, такий антинародний бюджет перетворить Україну на найбіднішу країну Європи. І правда: за цей рік кількість бідних ЗА ОФІЦІЙНИМИ ДАНИМИ склала вже БІЛЬШЕ 50%!

Натомість, е-декларації продемонстрували, що НАЙБІДНІША ДЕРЖАВА ЄВРОПИ має НАЙБАГАТШУ ВЛАДУ В ЄВРОПІ!

Мій приклад, щоправда, ніхто з депутатів не підтримав ні в минулому, ні в нинішньому році.

АЛЕ НЕ ВСЕ ТАК БУДЕ!

Микола Томенко Микола Томенко , Лідер Громадського руху "Рідна країна", доктор політичних наук
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram